Ontspanning & Omgeving

rauschen-partner-kutschfahrten-ENGrauschen-partner-fahrradverleih-ENG
Onze regio met haar bossen, venen (de Hoge Venen), meren en het aangename klimaat is één van de meest bekende recreatiegebieden van België. Tijdens uitgestrekte wandelingen maar ook korte tochtjes zult u, om het even in welk seizoen, zich kunnen ontspannen en onvergetelijke indrukken krijgen. Dankzij het uitstekende fietsnet met de “RAVEL-route” is onze regio één van de populairste fietsregio’s van België.

De centrale ligging van ons hotel staat u toe slechts in enkele minuten één van de vele wandel- en fietswegen van de regio te betreden.

De centrale ligging is echter ook voor excursies in de nabije omgeving een pluspunt:
Een dagje winkelen naar Prüm (25 km), Luik (70 km), St. Vith (5 km) of het Luxemburgse grensgebied met zijn grote winkelcentra (20 km) is net zo leuk als een

bezoek aan de oudste stad van Duitsland, Trier (80 km), een dagtocht in de Hoge Venen (40 km) of een trip naar het stuwmeer in Bütgenbach (in de zomer – 25 km).

Ook kinderen en jongeren komen aan hun trekken dankzij de Eifel-Zoo in Lünebach (45 km), het kartingcenter in Grüfflingen (10 km) of de grote speeltuin in St.-Vith. In de winter kunt u terecht op het wonderbaarlijke langlaufgebied vlak bij ons hotel (1 km). Na een tochtje doorheen onze mooie bossen kunt u dan bij een glaasje ons bekende “biermuseum” leren kennen. Een skipiste (in Ovifat) bevindt zich op 30 km afstand.
Andere attracties in de buurt zijn…


hotel-rauschen-freizeit-wandern
hotel-rauschen-freizeit-spielplatz
hotel-rauschen-freizeit-ski
hotel-rauschen-freizeit-formel1